Platte Daken

Waarom kiezen voor EPDM van Firestone voor uw plat dak?

  • 100% waterdicht, geen risico op lekken
  • EPDM is duurzaam en gaat 50 jaar mee
  • EPDM dakbedekking is wortelbestendig en geschikt voor een groen dak
  • Uw dak krijgt een keuringsverslag door een ervaren Firestone controleur
  • Bijkomend krijgt u ook een garantieattest waarbij Firestone zorgt voor 10 jaar garantie zelfs als Dakwerken Maertens niet meer actief zou zijn

Wij plaatsen EPDM altijd met kimfixatie

De kim van het dak =de plek waar het horizontale platte dak overgaat in een verticale rand, is de plek waar mogelijk dakbedekkingsmateriaal het eerst loslaat. Kimfixatie is een fixatie in de kim van het dak die de trekkrachten grotendeels opvangt en daarmee zorgt voor het behoud van de EPDM dakbedekking.

Wij kiezen om gebruik te maken van een mechanische kimfixatie waarbij een strook EPDM wordt verankerd met metalen bevestigingsstrips. Deze strook EPDM wordt onder de folie aangebracht en vangt de extra trekkrachten op.

 

Voorbeeld zonder kimfixatie

Dit resultaat krijg je na maximum 2 jaar. De EPDM trekt zich los en zo krijg je dan water binnen na verloop van tijd, want EPDM is 300 procent elastisch!

Firestone Gecertificeerd

Dakwerken Maertens volgt strikt alle voorschriften na die Firestone voorschrijft voor een perfecte realisatie van uw plat dak in EPDM. Dit kan enkel door gebruik te maken van de juiste materialen, ervaring in het vak en regelmatig volgen van opleiding om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologie├źn. Klik hier voor inzage keuringsverslag van een realisatie door Dakwerken Maertens met een uitzonderlijk hoge score.